Siden er under opdatering. Beklager eventuelle forsinkelser.

Social Gaming Club

Exzentriq ligger i hjertet af Aalborg centrum på Godsbanen 8, kun 300 meter fra Kennedy Arkaden, så det er rigtig nemt at komme til Exzentriq uanset hvor du kommer fra. Udover den fremragende placering har Exzentriq en masse fede faciliteter: 45 gaming computere, konsoller, VR, brætspil, caféområde, fodbold- og basketballbane. 

Social Gaming Club er for dig, som har en interesse i gaming på den ene eller anden måde. Det er et ungdomstilbud for børn og unge i alderen 12-17 år. Social Gaming Club er et trygt sted, som kan rumme alle, hvor fællesskab og inklusion er kerneværdier. Det er vores mission at skabe et fedt fællesskab, hvor vi sammen kan stifte nye bekendtskaber med hyggen i centrum, om det er foran skærmen, på fodboldbanen eller gennem brætspil. 

Hos Exzentriq Social Gaming Club får du altså mulighed for at spille dit yndlingsspil samtidig med, at du kan få nye venskaber og lære nye kompetencer, som du kan bruge i virkeligheden. 

Åbningstider: 

Mandag & onsdag fra 14:30-17:00 (Der er mulighed for at blive efterfølgende til almindelige netcafépriser). 

Priser: 

399,- månedligt for mandag og onsdag 

249,- månedligt for enten mandag eller onsdag 

Vi tilbyder desuden søskenderabat.  

To børn eller flere = 299,- for mandag og onsdag pr. barn eller 199,- for mandag eller onsdag pr. barn. 

Mere info: 

Gaming
Hos Exzentriq har vi 45 gamingcomputere, som man kan komme ned og benytte sig af og spille sit yndlingsspil med sine venner. Vi har endvidere licens til de fleste spil, så der er rig mulighed for at lære nye spil og nye mennesker at kende, imens man har det for fedt.
Motion & bevægelse
Vi ved udmærket godt, hvad I forældre sidder og tænker lige nu, “Så noget gamer noget der, det skal vi ikke have noget af.” - men Exzentriq kan så meget mere end bare gaming. Vi har nemlig en fodbold-, volleyball- og basketballbane lige udenfor døren. Hos Exzentriq har vi fokus på bevægelse og fysiske aktiviteter for at holde sundheden i top.
Cafe
I caféen kan du sidde og hygge dig med brætspil eller se esportsevents på storskærm. Her er det også mulighed for at købe mad og drikke. Caféen tilbyder mad ud af huset, hvor I som familie har mulighed for at købe aftensmad med hjem til hele familien. Det kan eksempelvis være chili con carne, lasagne, salater etc. I caféen kan der betales med kort, kontant eller MobilePay.
LAN-events
Exzentriq afholder LAN-arrangementer, hvor alle fra Social Gaming Club og Exzentriq United kan deltage til en favorabel pris.
Regler og vilkår
Under opbygning

Godsbanen 8
9000 Aalborg

CVR: 39788365